Rating 9.9 / 10 | movie ini bise katekan key dari movie dr semua the avenger Very Recommended my followers must watching ye. All visual effect dari film ni so Perfect and ade pula lawaknye tu saat ade kuching so lonely but kuching so agressive tu lawak saat tu 5555 saye suke ni movie ni tu ade lagi belanjut di The Avenger : End Game yg tayang akhir april jom la saye nak tengok wayang tu ye
Look in the mirror❤️
So beautiful🖤  #fliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifli
So beautiful🖤  #fliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifliflifli
Kalo aku ngilang kira² kamu nyariin gak yaa🙄
JAMINAN HARGA TERMURAH SE-INSTAGRAM 😎

ADIDAS TUBULAR
✔ size 36-44
✔ free box
✔ 165.000
----------------------------------------------------------------------
☑ pengiriman setiap hari
☑ melayani cod area surabaya
☑ melayani pengiriman dg gojek, grab, jnt, jne
☑ pembayaran via bank BCA, BNI, BRI, Mandiri
----------------------------------------------------------------------
Ragu ? cek aja testimoni #testimonilpmsneakers 😘

ada jual yang lebih murah ? sini bilang mimin, kita kasih harga lebih murah lagi 😎

#adidas #adidastubular #adidasmurah #sepatuadidas #sepatuadidasmurah #sepatumurahbandung #sepatumurah #sepatusurabaya #sepatusidoarjo #sepatujakarta #sepatubandung #olshopjakarta #olshopbandung #olshopsepatumurah #olshopsepatu #olshopsidoarjo #bonex #bonita #persebaya #persebayaday #bonexsurabaya
Asyiap🔥
Asyiap🔥
Rindu mu sangat menyakitkan dan jika aku tumpahkan kelautan laut pun tak akan sanggup menampung nya , dan kamu yg harus bertanggung jawab atas air mata ini . BLAWUS
Pasukan putih pengawalan khusus🤙
Refreshing
Refreshing
Refreshing
Refreshing